Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
R8R_Nation
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 24.11.2009 г. 05:08 ч. Мнения: 12 Местоположение: Sac, SD, Sofia
|
 Re: Безумието на пътя
Бобо мерси за клипа. И съм съгласен че ако се дигнат заплатите и глобите може и да стане нещо. Но гледах друг клип които много повече ме удиви. http://vbox7.com/play:b3abc89d Това да си в помощ на някой пострадал не изглеща да съществува в другите хора. Катастрови, хора блъснати (независимо кои е виновен) почти никой не спира да види дали може да помогне с нещо, а си продължават. Мога да дам доста примери как хората в Калифорния постъпват но няма смисъл, знае се. Така като гледам за моето малко време тука е че голяма част от хората нямат чувство за замосъхранение или опазване на други и/или торелантост. --Alex--
_________________ "A TRAINED MONKEY CAN BUILD A 9-SECOND V-8; IT TAKES INGENUITY, INTELLIGENCE AND HARD WORK TO GET A 4-CYLINDER INTO THE 11'S"
|
Вторник, 15.12.2009 г. 08:12 ч. |
|
 |
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
На тези неправилно пресичащи пешеходци, след като ги блъснат колите, заслужат както са паднали да им се тегли и един хубав бой, та чак тогава да се вика линейка! Заради тях го отнасят невинни шофьори! Пресичаш неправилно - ясно, селянин си (селски манталитет по-конкретно). Поне като го правиш, направи го с мисълта, че не ти е там мястото и има реална опасност да те блъснат! 
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Вторник, 15.12.2009 г. 21:30 ч. |
|
 |
бобо
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 22:56 ч. Мнения: 53 Местоположение: Огняново,Благоевград
|
Той нека да ти умре под гумите та да видим дали ще ти е до бой тогава.Просто културата на българския пешеходец е ниска.Не оправдавам обаче и шофьорите дето вместо с 50 в градско карат с 80 примерно.Пред мен не важи изказ от типа"Ама тук е 4 лентов булевард"Ако искат и 100 ленти да сложат като са сложили ограничение на скоростта това означава да се спазва.А не всеки да си мисли,че ще спре на време,че няма да направи катастрофа и т.н.Друга мярка дето ми дойде на акъла е всяка вечер в прайм тайма да пускат клипчета от този тип: http://vbox7.com/play:18b8f1dc или този http://vbox7.com/play:18b8f1dc. Абе направо няма какво да говорим.Пуснат ли се такива теми все си говорим едно и също-как трябва да се увеличат глобите,наказанията и т.н.Тук вече проблема не опира до това какви мерки да се предприемат явно.Причините за катастрофите ги знае всеки.Въпроса е друг-защо въпреки,че се знаят причините българските пешеходци и шофьори не се отърват от познатия ни на всички манталитет?Защо не спрат хоарата да мислят,че това на тях няма как да се случи?Отговорите на тези въпроси трябва да се търсят.Намерят ли се ще се реши и пробелма като с шофирането така и с много други неща.Защото този манталитет е в основата на всички нещастия в нашата държавица.
|
Сряда, 16.12.2009 г. 01:40 ч. |
|
 |
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
За съвсем друго говоря, не ми слагай думи в устата! 
|
Четвъртък, 17.12.2009 г. 19:22 ч. |
|
 |
Teo
Ентусиаст
|
Е нали и аз това казвам!? Като прибягва където не трябва, без дори да се огледа си е направо самоубийство, само дето в съда го броят като убийство! ![angry [smilie=angry]](./images/smilies/angry.gif)
|
Четвъртък, 17.12.2009 г. 22:14 ч. |
|
 |
601deluxe
IFA boss
Регистриран на: Сряда, 26.12.2012 г. 16:45 ч. Мнения: 39 Местоположение: виница
|
24 часа и след това има и перспектива за разминаване с присъдата за такива нещастници Това го има само в България и някои от най–изпадналите страни.Ще се научат да карат като хората да му е** майката  Преди години изпреварващ тир щеше да се вреже в колата ми. Инцидента се размина с Божията помощ и заради това че в последния миг успях да отбия от пътя 
Понеделник, 15.07.2013 г. 16:02 ч. |
|
|