Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Нямам мощност 
Автор Съобщение
Начинаещ

Мнение Нямам мощност
Здравеите колеги.Значи моя проблем донякаде е същият като на колегата лудака.преди 2год. си купих трабант. Направих му ремонт шлаиф, нови бутала сегменти.Трабанта работеше супер варвеше и дарпаше много.Но един ден забелязах че се е скасал щифта дето задвижва ремъчната шаиба.Свалих, разглобих двг и я оправих,след като го сглобих,направо коренна разлика във вървенето.Едвам качвам малки баири на 2 с 20км, няма го варвенето и мощноста като преди.От ремонта не сам минал и 8000км.центровката е добре,карборатора също.Бъбреците и те са ппоставени правилно, всичко съм спазил.

Петък, 15.01.2010 г. 14:16 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Мнение Re: Нямам мощност
Пич аз моя проблем го търсих 1 месец и повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Накрая се оказа че не е 1 а са няколко проблемите и сега ще ти ги кажа. Единия ми най-прост проблем беше, че съм обърнал единия бъбрек, но не беше само това. Маховника ми беше от стария модел със семерин и проблеме беше че семеринга беше прегорял леко и по този начин ми се разерметизира картера. Маховика го смених с по новия модел които е със сегменти и просто е перфе. Също така виш да не се е надраскала стента по която се трият бъбреци, може да е станало от някоя по голяма струшка и тем подобно.. Виш също и мястото кадето се хваща карбуратора кум двг там не трябва да имаш кривини. Общо взето аз това направих и колата се отпуши яко, иначе преди изкачвах баири с 30 40 км и направо заспивах на волана а после стана като фория. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Петък, 15.01.2010 г. 16:44 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]