Регистриран на: Неделя, 25.09.2011 г. 15:46 ч. Мнения: 16 Местоположение: българия-русе
смяна на цвят ?
въпросът ми е трябва ли колата да минава канал в кат при смяна на цвета ако е с регистрация от същия град(както моята е от русе) и ако не трябва да минава канал дали са необходими снимки за кат благодаря
Сряда, 12.10.2011 г. 13:21 ч.
TTT
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 18:53 ч. Мнения: 119 Местоположение: София
Re: смяна на цвят ?
При смяна на цвета трябва да се смени и талона, за да се впише в него новия цвят. За сега не знам друго място за смяна на талона, освен тъй наречения КАТ. А дали ще ти погледнат колата отдолу в канал, зависи най вече от техния мързел.
Когато си регистрирвах Сценика, не само че не слизаха в канала, ами и от неоновото осветление в халето (или от друго?) оня не можа да разбере какъв цвят е и ме пита мен какво да пише. Ако бях му казал "небесно кафяво", сигурно щеше така да я запише. А тя беше светло зелена "резеда"
Нищо не пречи да се разходиш до КАТ и да попиташ какво се иска. По принцип там не хапят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл