Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 642 Местоположение: Варна
|
 Re: Тата Нано в Ловеч
Верно, че се коментира производството в Ловеч. Въобще не съм обърнал внимание на заглавието след "Тата Нано"... Иначе относно тях - китайски - копие на европчанските, американските и японските, но с по-ниско качество. Помня на някакъв тест показаха, как на един джип, копие на "Опел Фронтера", когато лоста е на 1-ва, 3-та или 5-та скорост, неможе да се вкара/изкара диск в/от CD-то - опира в топката.... 
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Събота, 28.11.2009 г. 23:58 ч. |
|
 |
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2551 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Давам един прост пример. Чупи ти се някаква част по колата. В магазина има нови китайски и турски части. На горе-долу същата цена има по моргите и форумите втора употреба запазени оригинални части. За повечко пари има и нови оригинални.
Вие от кои си купувате? Мисля че знам отговора и в общи линии и важи и за цяла кола...
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Неделя, 29.11.2009 г. 00:03 ч. |
|
 |
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 642 Местоположение: Варна
|
Зависи от частта. Ако говорим примерно за машинка за централното примерно - и китайска да сложа, то тя ще надживее колата. Попринцип за по-сериозните предпочитам да дам повече пари, но нова от магазина оригинална - сиреч френска за моята кола. До момента колкото пъти съм направил компромис, толкова пъти съм сбъркал.... ![blowup [smilie=blowup]](./images/smilies/blowup.gif)
|
Неделя, 29.11.2009 г. 01:25 ч. |
|
 |
бобо
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 22:56 ч. Мнения: 53 Местоположение: Огняново,Благоевград
|
Аз за китайците знам,че ще правят коли там.Обаче видях,че са пуснали и новина за производството на Нано там та за това ми стана любопитно що за коли ще бъдат.Иначе ето какво ще произвеждат китайците тук в България: http://cars.bg/u20729.Щом цената на внесения е толкова,значи на направените тук ще е малко по-ниска.кам 20-25 хиляди може би.
|
Вторник, 01.12.2009 г. 19:12 ч. |
|
 |
Teo
Ентусиаст
|
Ако е над 20 000, може да се окаже така, че само служебни такива ще джъткат... 
|
Вторник, 01.12.2009 г. 19:23 ч. |
|
 |
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
|
Вторник, 15.11.2011 г. 04:08 ч. |
|
|