|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Застраховки Гражданска Отговорност Oстава на ИЗПЛАЩАНЕ
| Автор |
Съобщение |
|
Turbo
Кандидат-фен
Automobile: Wartburg 353
|
 Re: Застраховки Гражданска Отговорност вече само в КЕШ :(
Току що звънях на застрахователката ми защото трябва да правя ГО на едната кола. Каза ми че вече по закон ГО не може да се прави на разсрочено плащане. Не знам депутатите от ГЕРБ колко точно са тъпи, но явно все пак са решили да ни го набият. Честито, колеги! ![2beers [smilie=2beers]](./images/smilies/2beers.gif)
_________________ GameOn
|
| Петък, 05.08.2011 г. 11:26 ч. |
|
 |
|
hrisvasilis
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч. Мнения: 492 Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
|
Тези промени, ако въобще минат все още не са обнародвани в Кодекса на застраховането. Тук все още предлагат на вноски http://www.sdi.bg/onlineInsurance/calculator.do ама дали е така трябва да се провери, а и в Плевен имате офис на SDI.
| Петък, 05.08.2011 г. 12:15 ч. |
|
 |
|
Turbo
Кандидат-фен
|
Аз също ги гледам тези сайтове с калкулаторите за разсрочено плащане, но вчера като звъннах на застрахователката ми за каско и ГО, без изобщо да съм я питал за разсрочено плащане, тя ме предупреди че вече по закон е само на една вноска. Не съм я разпитвал за подробности откога е това нещо, защото така или иначе бях решил да плащам наведнъж застраховката, понеже иначе винаги забравям вноските, а и имах достатъчно пари в момента. Може би промяната е съвсем съвсем от скоро. Първоначално си помислих, че може само в определени застрахователни компании да е така, но след като ми казва, че е по закон, би трябвало да важи за всички.
За тези, които са си направили ГО на разсрочено плащане преди тязи промяна явно ще си остане така докато не изтече срока на застраховката.
_________________ GameOn
|
| Събота, 06.08.2011 г. 11:36 ч. |
|
 |
|
kiro
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 00:01 ч. Мнения: 283 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Днеsпитах в SDI и ми казаха ,че няма никаъв проблем да се плати разсрочено,понеже смятам да пусна в движение отново Траби!
|
| Понеделник, 22.08.2011 г. 21:23 ч. |
|
 |
|
Santa
Ентусиаст
|
Преди месец правих застраховка и я направих на 4 вноски.Действително,не всички ЗК сключват такива-има и накуп,има и на две внски,на три...
_________________ Libenter homines id, quod volunt, credunt
|
| Четвъртък, 25.08.2011 г. 10:29 ч. |
|
 |
|
stankofm
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Неделя, 20.02.2011 г. 16:09 ч. Мнения: 155 Местоположение: Varna,Bulgaria
Automobile: Trabant 601S,Vw Golf
|
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/%E ... pazva.htmlРеши се вече.Остават ГО с опция за разсрочено изплащане ![2beers [smilie=2beers]](./images/smilies/2beers.gif)
|
| Сряда, 07.09.2011 г. 19:34 ч. |
|
 |
|
Turbo
Кандидат-фен
|
 Re: Застраховки Гражданска Отговорност Oстава на ИЗПЛАЩАНЕ
Честито на всички  За мен това беше голям проблем, не толкова за ежедневната ми кола, колкото за Вартбурзите.
_________________ GameOn
|
| Петък, 09.09.2011 г. 00:04 ч. |
|
|