Виж темите без отговор | Виж активните теми
ПОМОЩ!!! ИМАМ ПРОБЛЕМИ С ТРАБАНТА
Автор |
Съобщение |
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
 Re: ПОМОЩ!!! ИМАМ ПРОБЛЕМИ С ТРАБАНТА
1. Да, причината да влиза ужас в купето от парното е най-вече от предното гърне, освен това имай впредвид, че тягата се създава от турбината. Та затова трябва и самия кожух и цилиндрите да са чисти, гарнитурите да не изпускат, пък после сменяй гърне.
2. Смажи го със спирачна течност жилото. Там, където се навива един болт за да се регулира, на самия болт хоризонталния прорез трябва винаги да сочи в посока двигателя. Да не ти е паднала връщателната пружина ?
3. Предното гърне - ново унгарско в магазина не е 70 лв, ами към 50 ! ( поне в нашия магазин ) . Като естествено си трябва и малко преправяне на изхода към средната тръба / поне при мен беше така /.
4. Накладките, които продават в магазините са унгарски - розово феродо. Най-добрия вариант / поне за мен, когато няма немски или друго производство накладки / е да се занесат челюстите и да им се залепи хубаво феродо на цена 7 лв метъра.
|
Събота, 12.11.2011 г. 22:10 ч. |
|
 |
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2551 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Гърнета се намират и втора ръка. Немските са значително по-тихи от унгарските.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Неделя, 13.11.2011 г. 01:50 ч. |
|
 |
mr.smile
Начинаещ
Регистриран на: Неделя, 22.03.2009 г. 17:10 ч. Мнения: 20 Местоположение: Варна
Automobile: Трабант
|
Благодаря много за съветите. Засега обаче нищо няма да оправям заради финансовата си нула Все пак, кажете, от къде да си купя гърне за около 50 кинта. Дори с доставка до варна, ще ми излезе по-евтино.
_________________ Имам мечта...
|
Четвъртък, 17.11.2011 г. 13:39 ч. |
|
|