Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Снимките 
Автор Съобщение
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Мнение 
Само не схванах къде видяхте снимки на положението под капака....и за кой трабант ми говорите - за жълтия или за донора....и кой бил кошник?

Вторник, 01.07.2008 г. 11:54 ч.
Профил
Зеления миксер
Аватар

Automobile: rennpappe
Мнение 
gerypo написа:
Само не схванах къде видяхте снимки на положението под капака....и за кой трабант ми говорите - за жълтия или за донора....и кой бил кошник?

Предишният собственик е пуснал снимки на твоят(жълтия) трабанта и от там имат представа за двигателя......

Вторник, 01.07.2008 г. 12:08 ч.
Профил WWW
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
Last_Trabi_Fan написа:
Е сега, нещо вие е фалшива демокрацията! :D Да плюете по мен да го разбера, да ми триете писаниците добре - ама защо ИЗТРИХТЕ СНИМКАТА НА ТРАБИТО ПОД ПРЕДНИЯ КАПАК. :shock:
Нещо заглушавате истината, а тоталитаризмът уж си отиде :twisted:
Идеята ми е, че "лъскавите трабанти" прекалено спретнати от вън са си доста проблемни отвътре. Също така е силно разпространена заблудата, че трабантът лесно се вкарва в ред.
За мен другото траби, което се продава в момента във форума, си струва много повече 1500-те лв въпреки неугледния си външен вид, отколкото тази лъскава количка с неясна пътна история - 500-те лева.
Айде със здраве, че не търпите градивна критика :D

И ти като политиците,много говориш но нищо смислено и полезно!
Продължавай в същия дух и не само снимката и поста ще изчезнат от тук!

Последна промяна kocta на Вторник, 01.07.2008 г. 12:56 ч., променена общо 1 път

Вторник, 01.07.2008 г. 12:55 ч.
Профил ICQ WWW
Аватар

Мнение 
Ами гледай сега....мисля си, че независимо каква кола кара човек винаги ще има нещо да и се доизкусурява....това, че съм решила да съм различна от останалите надувки на мойта възраст със купените колички от мама и татко, само това ме кара да съм доволна от избора си - че със собствен труд изкарвам екстрите си...2-ро - никъде също не виждам да съм казала или да убедя някой, че моя трабант е найй или е най добрата покупка, която може да се направи на света....на мен ми върши идеална работа,на който му харесва този за 1500 - ок - въпрос на вкус - казало кучето и се облизало под опашката, а и знам че няма нищо вечно, а със сигурност не съм го купила с идеята, че няма нищо за правене по него..А комплексарски мнения като твоите въобще и не ги забелязвам...смятам, че е най-достойно, когато прецениш, че една кола е боклук или не ти харесва да не отделяш от ценното си време за постове за кошници.Твойте изказвания оценявам като комплексарски или наистина завистливи. А за състоянието под капака - не бери грижа - и да му има нещо имам достатъчно хора, към които да се обърна и от този форум и от други места също..Мислех си, че идеята на форума е да си помагаме взаимно, а не да си правим стабилните хранилки и то по въпроси, които са личен избор....Може и скоро въобще да не се занимавам да поствам каквото и да е...Само да си чета за съдбата на следващите обезкуражени и разубедени.

П.С - Честит джулай морнинг на всички верни фенове на рока!! Пийс :D :P

Вторник, 01.07.2008 г. 12:56 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Форума принципно е за помощ, ама има групичка ботове дето го използват за хранилка и избиване на комплекси. Трябва да ги разпознаеш и да свикнеш да не ги забелязваш. Моя критерии за кола е следния: да е в ред технически - спирачки, мотор, окачване. След това да е готино от вътре - да ти е приятно да караш. След това е външния вид, а това под капака има значение или за ауспух по автосъбори или да се цапаш по малко като работиш по колата. Важно е само цилиндрите да са чисти за да не грее. Last Trabi Fen преди една година видях комбито ти пред мола и в сравнение с жълтия си много назад и от към интериор и от към външен вид. За тоталитаризма - разгледай правилника - не можеш да обиждаш хората и колите им. Относно историята на колата - Крум е човека, който вкара цял вареп репсол, имаше много компетентни мнения в стария форум и според мен си е подържал качествено колата.

А относно трабанта за 1500лв - никога няма да дам над 500лв за трабант без музика, без нови гуми и с оригиналния пенсионерски интериор. Колежката за тия пари си е намерила тунингован и боядисан трабант, които за разлиак от някои други изглежда като нормална кола...

Последна промяна theultimate на Вторник, 01.07.2008 г. 13:34 ч., променена общо 1 път

Вторник, 01.07.2008 г. 13:30 ч.
Профил
Луд с картечница
Аватар

Мнение 
Така така... Изгонихте много и свестни хора оттук, на път сте да изгоните едно от малкото момичета в този форум, която освен че е мераклийка на Трабант, има желание да се занимава, така че като администратор ви предлагам:
АЙДЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ САПИКЯСАТЕ МАЛКО, А?!?

Гери, евала за мерака, както някой ти каза преди - тук 80% от мненията са песимизъм и спам, и наистина е най-добре просто да не им обръщаш внимание. Дерзай, ще помагаме с каквото можем.

НАЛИ ТАКА, КОЛЕГИ ?!?...

Вторник, 01.07.2008 г. 13:33 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Мнение 
Last_Trabi_Fan написа:
Е сега, нещо вие е фалшива демокрацията! :D Да плюете по мен да го разбера, да ми триете писаниците добре - ама защо ИЗТРИХТЕ СНИМКАТА НА ТРАБИТО ПОД ПРЕДНИЯ КАПАК. :shock:
Нещо заглушавате истината, а тоталитаризмът уж си отиде :twisted:
Идеята ми е, че "лъскавите трабанти" прекалено спретнати от вън са си доста проблемни отвътре. Също така е силно разпространена заблудата, че трабантът лесно се вкарва в ред.
За мен другото траби, което се продава в момента във форума, си струва много повече 1500-те лв въпреки неугледния си външен вид, отколкото тази лъскава количка с неясна пътна история - 500-те лева.
Айде със здраве, че не търпите градивна критика :D

Първо - тук демокрация НЯМА! Тоталитаризма не си е отишъл, или поне не и оттук! И на който това не му изнася може да си ходи(като теб например).

Колкото до жълтия трабант - знам тази кола от 2002-ра година, когато още беше при първия си собственик, човека е бил състезател към рали тима на Цвикау и някои от екстрите по този Трабант са монтирани в завода! Човека е пазил и поддържал колата винаги перфектна.
Следващия собственик - Крум - доста хора от форума го знаят, човека беше фен, пазеше адски много трабанта и винаги се е отнасял с мерак към него.
Само от последния собственик нямам впечатления(т.е. вече предпоследния - kurnaz), но самия факт че човека е дал пари за пребоядисване(все пак едно пребоядисване струва колкото цял трабант) ме кара да мисля че и той е имал мерак.

Така че карай си дръгливия Трабант и завиждай, пък някой ден ако не се разпадне и вложиш солидна сума в него може и да заприлича на този :lol:

Вторник, 01.07.2008 г. 13:49 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Както казах знам, че има много неща за правене и съм си ги набелязала вече - относно техническата част - не ми дава никакви проблеми за момента, освен, че предишния собственик е сложил някакви тампони около лоста за скоростите и бащата твърди, че се сменяли по-трудно и щял да ги махне...на мен лично не ми пречат, а и незнам как да ви опиша дали му има нещо още при положение, че не разбирам особено, а и за момента докато нямам книжка няма как да ви дойда на събиранията за да ми кажете повече неща да си знам. Но това възнамерявам до около месец да го отстраня като пречка. Nasakoto мерси за окуражаването, ще се опитам да си пазя нервите и да отговарям адекватно на подобни селски мнения като на този колега... Да ви постна една моя сутрешна снимка....ама без трабант?

Прикачени файлове:
picture_037a_201.jpg
picture_037a_201.jpg [ 64.02 KiB | Прегледано 16548 пъти ]
picture_017a_104.jpg [254.76 KiB]
504 пъти
picture_016a_330.jpg [122.86 KiB]
1882 пъти
Вторник, 01.07.2008 г. 13:55 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Тоя раздел е за колите. Направих ви нова тема за снимки на задкормилните устройства :)

Петък, 04.07.2008 г. 22:25 ч.
Профил
Пърпоранчо
Аватар

Automobile: Върви пеша
Мнение 
Докато има хора с добро възпитание и уважаващи си колите и уредите(т.е. сервизирайки ги и доработвайки ги с уважение и душа) има надежда за нас българите да се поправим и да сме по-близо до Европата.
Все пак красивия пример има кой да го види и оцени,но колцина останаха да му се насладят?
Живеем в много трудни времена-дори нечовешки.
Красивата жена до красивата кола...Какво по-хубаво от това.
Наистина Трабито е уникално (не само с люка си и цвета си).
Личи си,че всеки детайл е пипнат майсторски и устабашията заслужава само респект!
Пази го и с каквото можем ще помогнем. 8)

www.bpa-pathology.com
www.bgpathology.org/
www.patolog.ru/
www.ascp.org/content
publications.iarc.fr/
Трабантозавър

Последна промяна филип3 на Събота, 26.07.2008 г. 01:29 ч., променена общо 1 път

Понеделник, 21.07.2008 г. 06:42 ч.
Профил YIM WWW
Научи се да сменя скоростите
Аватар

Мнение 
Трабела е много готин!Поздравления!
Само не разбирам защо, когато нечие мнение не допада на друг и всички го нападат... [smilie=respect]

Петък, 25.07.2008 г. 15:51 ч.
Профил
Аватар

Мнение Re: Снимките
Хора...разглеждайки си темата установих че вече доста неща съм поизменила по интериора и ще трябва май да се отчета при първо слънце с нова сесийка да кажете дали ви харесва сега...Та значи чакам слънце малко и щракам и пускам :)

Събота, 08.11.2008 г. 17:26 ч.
Профил
Bicagata
Аватар

тоз трабант го видях 1 път на сточна гара.
скъса им шортите напрао,евала на трубадурката

Петък, 26.12.2008 г. 21:01 ч.
Профил
Аватар

Хахахха...сигурен ли си че съм била аз...обикновено не се изживявам като рейсърка (но се случва де)...Но не забравяй че има и други жълти трабанти...а може и да не съм го карала аз :lol:

Петък, 02.01.2009 г. 16:34 ч.
Профил
Аватар

gerypo написа:
Но не забравяй че има и други жълти трабанти

:oops:

Макар че само цвета има общо, не и самата боя [smilie=blowup]

Петък, 02.01.2009 г. 16:36 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща